Toelating tot het Contemplatieve Leven

ssvm-toelating-tot-het-contemplatieve-leven1Op zondag 20 november, Hoogfeest van Christus Koning, hebben wij met vreugde de Ritus gevierd van de toelating tot het Contemplatieve Leven, van zuster Maria Reina del Paraíso. Zij las de fromule van toelating, die zegt:

 

Verlangend, gehoorzaam te zijn aan de Heilige Geest  die Jezus naar de woestijn voerde,  en om de eenzaamheid te delen van mijn Bruidegom, die zich door middel van de Eeuwige Geest aan de Vader geofferd heeft, verbind ik mij er met al mijn krachten toe getrouw het contemplatieve leven te beleven  in het Instituut “Dienaressen van de Heer en van de Maagd van Matará.

Ik wil het geloofsmysterie van de Kerk beleven, door aan allen te laten zien dat Gods Liefde de eerste plaats heeft en wat de waarde is van de deugden die ons versterven; ik wil me aan God geven in uitwisseling  van liefde, tot redding van de zielen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.