Resurrexit!

Paaskaarsen SSVM Valkenburg

Paaskaarsen SSVM ValkenburgHandgeschilderde en artistieke Paaskaarsen voor Onze Lieve HeerPaaskaarsen SSVM Valkenburg

“Aanvaard dan, Heilige Vader, in deze genadevolle nacht de lofprijzing die de kerk U bij dit brandend waslicht als een avondoffer aanbiedt. Wat deze lichtkolom verkondigt, weten wij: zij meldt de heerlijkheid van God; ook al neemt men van dit licht, haar glans vermindert niet.”   (uit de Paasjubelzang)

Al een paar jaar schilderen onze contemplatieve zusters op bestelling Paaskaarsen voor verschillende parochies. Op deze manier dragen zij met hun handwerk bij aan een waardige viering van de liturgie. De Paaskaars die zo een rijke betekenis heeft in de Liturgie van de Paaswake en ook in de Paastijd, wordt volgens de Liturgische normen door de zusters geschilderd en versierd met liturgische en betekenisvolle symbolen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”37″ gal_title=”Paaskaarsen – SSVM Valkenburg”]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.